duminică, 19 ianuarie 2014

Ganesh pentru noroc in afaceri

 Ganesh statueta remediu feng shui pentru noroc in afaceri

Sculptura cu Ganesh-remediu  feng shui.


Ganesh este o zeitate indiana cu cap de elefant si corp uman care sta de obicei, pe un tron.
Feng shui inseamna arta de a crea un spatiu armonios, sanatos si prosper atat pentru casa cat si pentru locul unde ne desfasuram activitatea.
Folosirea de simboluri de noroc ne aminteste de scopul nostru legat de sanatate si bunastare.
Desi Ganesh provine din India, folosirea ca remediu feng shui de noroc este recomandata deoarece simbolizeaza norocul in afaceri si depasirea obstacolelor.
Feng shui bun inseamna energie buna si asta nu are limitari culturale sau etnice atata timp cat simbolurile folosite sunt de bun augur.Asta explica si folosirea bratarilor Kabbala pentru noroc si protectie.
In mitologia indiana, Ganesh este zeitatea cu cap de elefant cunoscut pentru simbolul sau legat noroc in afaceri si depasirea obstacolelor.
Deasemenea, Ganesh este cunoscut si ca un simbol de protectie pentru cei care pornesc in calatorii unde pot intalni obstacole.
Pentru ca are cap de elefant, se spune ca poseda clitatile elefantului: este nobil si loial dar distructiv si nemilos daca este provocat.
Sulptura cu Ganesh este facuta din os de peste, inchisa la culoare si are un aspect antichizat care ne aminteste de artefacte vechi.
Il puteti amplasa in casa dvs pentru rolul sau decorativ deosebit.

Niciun comentariu :