duminică, 9 februarie 2014

Bijuterii cu bufnita

 Bijuterii cu bufnita

Multe femei aleg sa-si decoreze casa cu diverse accesorii, tablouri, vase si figurine, statui de pasari si animale, pe scurt cu orice cred ca le va face casa sa arata mai frumoasa si mai confortabila.
Unele dintre obiectele de deco au semnificatii pentru noi, altele nu.
Expertii feng shui ne spun ca amplasarea de obiecte de decor cu semnificatii feng shui pot sa aduca noroc in casa daca sunt amplasate conform unor reguli bine stabilite in aceasta practica.
Sa luam ca exemplu ceramica pe care o expunem in casa in forma de vaze, statuete, farfurii decorative cani, ceainice si servicii de portelan.
 Toate acestea sunt asociate cu elementul Pamant si multe astfel de obiecte maresc energia acestui element. In Feng Shui se recomanda expunerea mai multor reprezentari de animale cu diverse simboluri.
Cele patru ''spirite'' in Feng Shui :Dragonul, Testoasa, Pasarea Phoenix si Tigrul alb vor fi amplasate in cele patru colturi ale casei pentru protectie. StatuetaTestoasei se poate amplasa pe pervazul ferestrei pentru a tine departe energia negativa din exterior, care poate veni dinspre un cimitir, un spital etc.
Bogatia si prosperitatea este simbolizata de broasca raioasa cu trei picioare care tine in gura o moneda. Bufnita este simbolul intelepciunii si se amplaseaza si in zona banilor, langa un pomisor cu banuti, de exemplu, pentru o gandire clara legata de investitii si cheltuirea inteleapta a banilor.
Simbolul bufnitei este foarte des intalnit la bijuterii: cercei cu bufnita,, bratari cu bufnita, inele cu bufnita si coliere cu bufnita .

Sculptura cu bufnita din os de peste si bratara cu bufnita.

http://www.cadouri-decoratiuni.com/idei-de-cadouri-pentru-femei/2816-bratara-si-bufnita.html

Niciun comentariu :